MOT

Tunnettu ja suosittu MOT tarjoaa sanakirjoja tietokoneille ja matkapuhelimiin sekä konekäännös- ja kielentarkistuspalveluja sekä kielioppaita tietokoneille. Palvelut on tehty yhteistyössä johtavien kustantajien ja kieliasiantuntijoiden kanssa. Tutustu sanakirjoihin ja koko tuotevalikoimaan: sanakirjat, konekäännös, kielentarkistus, kielioppaat.

Sanakirjat yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa

Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen hankkimien sanakirjojen, konekäännöspalveluiden, kielentarkistuspalveluiden sekä kielioppaiden käyttö onnistuu vain yliopistojen omasta sisäverkosta.

Sanakirjat yliopistoissa

Jos olet yliopistosi sisäverkossa, pääset käyttämään yliopistosi hankkimia sanakirjoja sekä muita kielipalveluita alla olevista linkeistä.

Sanakirjat ammattikorkeakouluissa

Jos olet ammattikorkeakoulusi sisäverkossa, pääset käyttämään ammattikorkeakoulusi hankkimia sanakirjoja sekä muita kielipalveluita alla olevista linkeistä.

Jos sinun organisaatiossasi ei vielä ole MOT käytössä, ota yhteyttä!

KIELIKONE OY

09 6129 930
myynti@kielikone.fi

Tutustu sanakirjoihin

Sanakirjavalikoimaan kuuluu laaja valikoima eri kustantajien sanakirjoja: suomalaiset yleiskielen sanakirjat englannin, ruotsin, saksan, ranskan, espanjan, portugalin, venäjän ja tanskan kielille; suomalaiset tekniiikan ja kaupan sanakirjat englannin, saksan, ruotsin, ranskan ja venäjän kielille, eri erikoisalan sanakirjat sekä laaja joukko suosittuja kansainvälisiä sanakirjoja. Tutustu sanakirjoihin.

MOT-sanakirjojen rinnalle voi myös tuoda organisaation omat sanastot. Tällöin sanakirjat ja organisaation omat sanastot löytyvät kaikki samasta paikasta.

Tutustu konekäännökseen

Konekäännöspalvelussa kone voi kääntää tekstejä englannista kymmenelle kielelle tai näistä kielistä englanniksi. Konekäännöspalveluissa toisena kieliparina on suomi, espanja, italia, kiina, korea, portugali, ranska, ruotsi, saksa tai venäjä. Tutustu konekäännökseen.

Tutustu kielentarkistukseen

Kielentarkistuspalvelussa voi tarkistuttaa englannin kielen kirjoitusta. Tutustu kielentarkistuspalveluun.

Tutustu kielioppaisiin

Kielioppaista saat vinkkejä oikeakieliseen ja sujuvaan kielenkäyttöön. Tutustu kielioppaisiin.